Oktober November December
Januari Februari Mars April Maj

Ps..
Publicerat 2012-03-23
klockan 22:51:14
.. jag har gjort lite ändringar på sidan. Tryck F5 om något ser konstigt ut eller om ändringarna inte syns..

St. Patrick's Day
Publicerat 2012-03-22
klockan 23:58:26

Och så var det sköna vårlovet över och skolan har dragit igång igen. Bara fem veckor kvar tills alla projekt ska lämnas in nu. Helt sjukt!

I lördags var det St. Patrick's Day och varenda människa i Dublin var grönklädd. Vi började dagen med att kolla på paraden som går genom city. Temat var vetenskap och barn hade fått ställa en massa frågor som olika teatergrupper tolkade i paraden. Paraden i sig var kanske inte jättespännande men alla kostymer och kreationer var ganska häftiga att titta på.
Efter paraden strosade vi runt på stan en stund och kollade på folk innan vi gick till ett sjukt fullproppat Tempel Bar och sedan vidare till inte riktigt lika proppade pubar. Kul dag som sagt och det allra roligaste var nästan att kolla på allt galna och utklädda människor överallt.


Bray
Publicerat 2012-03-06
klockan 00:25:35
I lördags åkte vi ut till en by vid kusten (känns som att jag har skrivit det förr...) söder om Dublin och det var riktigt varmt och soligt. Inte en droppe regn förrän vi klev av tåget i Dublin igen. Riktigt häftig utsikt men väldigt blåsigt uppe på toppen.




Ps. De tre sista bilderna går att klicka på för större storlek ;)

Uppdatering
Publicerat 2012-03-06
klockan 00:05:27
Har visst glömt bort att uppdatera här på ett tag. Det har väl egentligen inte hänt jättemycket sen senast, mest plugg och sånt. Nu har jag iallafall vårlov i två veckor och jag har inga speciella planer för det förutom att ta det lugnt och plugga lite.

För några veckor sedan åkte vi till Malahide som är en liten by vid kusten norr om Dublin.

Österrikarna lagade wiener schnitzel till oss andra en kväll hemma hos mig. Det var gott :)

Jag, Judith och Emilie gick på UCD Fashion Show förra veckan. Coline var med och dansade och vi har missat alla andra uppträdanden tidigare så det var roligt att se.