Oktober November December
Januari Februari Mars April Maj

Mmm...
Publicerat 2012-02-10
klockan 00:45:59

Igår bestämde vi (alltså det gänget av utbytesstudenter som jag brukar hänga med..) att vi skulle mötas en stund i studentbaren direkt efter skolan. Trött och hungring på vägen dit stannade jag till i bibliotekets kafeteria för att köpa något att tugga på och ser plötsligt att de har börjat sälja Marabou mjölkchoklad! Snacka om lycka, haha :)

Efter lite häng i studentbaren gick jag, Judith, Emilie, Tyson och Eric hem till mig och lagade middag. Första gången den här terminen och det var gott och trevligt. 

Idag har det inte hänt så mycket, har mest varit i skolan. Imorgon blir det en heldag i skolan med utgång på kvällen. Temat den här gången är graffiti, så vi får se vad det innebär. Det kanske kommer bilder sen om jag kommer ihåg att ta med kameran.. 


Finns nog tyvärr en risk att jag kommer bli en av deras storkunder nu.. Det kanske är tur att affären precis utanför campus har stängt för nu finns det iallafall ingen i närheten som säljer Coca Cola (på campus säljer de bara Pepsi..).


Mest plugg men också lite kul
Publicerat 2012-02-08
klockan 00:05:02

Bara tisdag idag och jag har redan haft tre 'deadlines' den här veckan. Med andra ord har de senaste dagarna mest ägnats åt att plugga. Men jag har hunnit ha lite roligt också. Den senaste veckan har vi till exempel haft pannkaksmiddag, shoppat i ett av Europas största shoppingcentrum som faktiskt inte var så stort som de får det att låta, och det enda jag lyckades komma hem med var en vit T-shirt från Penneys för 4€, haft tjejmiddag på Friday's med galet mycket mat och en knäpp servitör som hette Carlos och kom från Brasilien och haft klassfest i en lägenhet på typ 15 kvadrat.

Resten av veckan blir förhoppningsvis lite lugnare och jag hoppas på att få sova mer än fyra timmar i natt. Så nu ska jag stänga av, god natt!